Informatie

Sponsoring

Sponsoren LKV Pallas ’08 | Pallas Partners:

Interesse om ook partner van Pallas te worden? Neem contact op met Peter Visbeek (bestuurslid sponsoring, 06-46744400 / visbeekpeter@gmail.com) en hij vertelt u alle mogelijkheden

Club van 50

Naast de mogelijkheid om Pallas te sponsoren, heeft Pallas ook een vriendenclub: de club van 50!

De ‘Club van 50’ bestaat uit leden en niet-leden van Pallas 08 die door middel van een donatie van 50 euro per jaar, onze vereniging een extra steuntje in de rug willen geven. Elk jaar wordt er voor en door de ‘Club van 50’ een activiteit of borrel georganiseerd waarin bepaald wordt aan welk doel(en) het bedrag besteed wordt. Deze doelen kunnen door de leden van de ‘Club van 50’ worden aangedragen maar ook door het bestuur van Pallas 08.
De ‘Club van 50’ telt al een aantal leden, maar het bord is nog lang niet vol. Er kunnen dus nog heel veel mensen bij! Dus:

  • Wil jij een extra bijdrage leveren aan Pallas’08 door een jaarlijkse donatie van 50 euro? Geef je dan op voor de ‘Club van 50’!
  • Ken jij mensen die Pallas een warm hart toedragen en lid willen worden van de ‘Club van 50’? Geef ze dan op!

Wil je lid worden van de Club van 50 of meer informatie, neem dan contact op met Stephan Smeijers (stephan.smeijers@kpnmail.nl).

 

Voor het laatst bijgewerkt op maandag 25 september 2017 om 9:42.